Proviant NLH

Proviant NLH – restaurangen i Näringslivets Hus

I Näringslivets Hus restaurang Proviant NLH erbjuder vi dagens lunch hela veckan, kaffe eller ett glas vin från vår egen Husbar och catering till alla typer av möten och evenemang.

Lunch serveras 11.00-13.30. Husbaren är öppen 08.00-16.00.

Lunch på tallrik eller buffé

Lunchlösningen ska skapa valmöjligheter för dig som gäst. Ska lunchen gå snabbt eller finns det gott om tid? Är du rejält hungrig eller vill du ha något lättare? På språng och behöver en take-away låda?   

Lunch på tallrik  

Varje dag serveras två dagens lunch, lagd på tallrik som du hämtar vid köket. Här tas avstamp i många klassiska restaurangrätter och svensk husmanskost, men med stor nyfikenhet och ett stort intresse när det gäller både råvaror och smaker.

Buffé som du tar själv och väger   

På mattorget hittar du en rejäl och varierad kall och varm buffé med bas i det vegetariska köket – med gott utrymme även för annat. Du väljer själv vad och hur mycket du vill äta och betalar sedan för den mängd mat du vill ha.   

Menyn hittar du här.

Om Proviant  

Proviant har i över 15 år hyllat svensk mat och svenska matproducenter. De kallar det svensk råvarukultur och med det menar de smakrik, hållbar och engagerande mat, tillagad från grunden med råvaror i säsong som lyfter fram de svenska smakerna och hyllar det svenska kulinariska arvet.  

Läs mer om Proviant på restaurangens hemsida

Om hållbarhet  

Att arbeta med mat och livsmedel möjliggör ett hållbarhetsarbete där restaurangen tillsammans med gäster kan göra stor skillnad när det gäller växthusgasutsläpp, djurhållning, biologisk mångfald, matsvinn och andra centrala hållbarhetsområden.

Så jobbar Proviant NLH med hållbarhet i praktiken.

Husbaren

I Restaurangens hörn hittar du Husbaren där du kan beställa varma och kalla drycker, fikabröd och enklare förtäring.

Utöver detta erbjuds catering och färskt bröd från Proviants eget bageri.

Lunch, fika och catering för alla tillfällen

Vi erbjuder lunch och fika direkt till era mötesrum eller after work och middag för större evenemang.

Catering  

För möten, konferenser, luncher och kvällsaktiviteter finns ett utbud och en service som ska fungera över hela dagen och både rymma stabilitet och variation. Menyer och utbud kommer att variera med råvarusäsongen.   

Bröd och bakverk  

Från Proviants bageri kommer färskt matbröd, sötbröd och bakverk att levereras.