Träning i Näringslivets Hus

Träningen görs i samarbete med instruktörer från friskvårdsföretaget Niana. Samtliga medarbetare i Näringslivets Hus är varmt välkomna att delta.

Schemat innefattar två träningspass per dag, mestadels under lunchtid. Passen är mellan 30–45 minuter. Nytt för hösten 2022 är, utöver lunchträningen, också ett eftermiddagspass kl.17.00 (måndagar) och ett morgonpass kl.07.45 (onsdagar).
 
Träningspassen genomförs i träningssalen på källarplan i Näringslivets Hus. För löpargruppen, som passar alla nivåer, är samlingsplatsen utomhus vid entrén Storgatan 19. Vi erbjuder en bred variation av olika typer av pass, till exempel Core, CorePuls, Cirkelträning, Pilates och MindfulYoga Relax.

Bokningssystemet Wondr

Du bokar din plats på träningspassen i förväg, för att vi inte ska bli för många i salen samtidigt. För att se veckoschemat och boka en plats loggar du in i appen eller i webbversionen. 
Så här gör du för att komma i gång
1.    Börja med att registrera dig via denna länk: https://niana.wondr.se/register?location=615aa806-5b5c-4282-ba51-07f60a100418
2.    Ladda sedan ner appen ”Wondr Bokningsapp”, om du vill ha bokningssystemet tillgängligt som app.
3.    När du har registrerat dig och börjat använda bokningssystemet, använder du sedan appen eller adressen https://niana.wondr.se/ för att komma till bokning av gruppträning.

Bokningsregler

• Du kommer att kunna boka in varje träningspass 7 dagar i förväg.

• Det finns 15 platser att boka (20 platser i löpargruppen), är passet fullt kan man registrera sig på en väntelista.

• Det är viktigt att du avbokar ditt pass om du får förhinder, så att du kan lämna över din plats till någon på väntelistan.

• Avbokning ska ske senast 24 timmar i förväg.

• Vid vikarie eller eventuell ändring av träningspass får du en notis via bokningssystemet eller via din app.

Digitala träningspass

Vill du träna med våra instruktörer från Niana digitalt finns flera inspelade pass att tillgå.  För att komma till passen – Klicka HÄR.