30 mars, 08:30 – 09:15

Niklas Nordström gav en uppdatering av det politiska läget

Nu har Socialdemokraterna tillsatt nya arbetsgrupper med målet att vinna nästa val. Samtidigt har regeringen haft en tuff start – delvis av egen förskyllan, delvis på grund av en komplicerad omvärld.

Oppositionen passar på att driva frågor som elstöd och matpriser för att stressa regeringen. Den har å sin sida fullt upp med ordförandeskapet i EU parallellt med att frågorna på hemmaplan kräver uppmärksamhet.

Vad kan vi så här långt dra för slutsatser av det vi har sett från regeringen och oppositionen? Kommer de rådande opinionssiffrorna att hålla i sig?

Niklas Nordström, rådgivare inom public affairs och tidigare S-kommunalråd i Luleå och ordförande för Business Sweden, gav sin bild av rådande läge på Husfrukost den 30 mars.

Till Husfrukost välkomnar vi medarbetare i SNMO, Näringslivets Hus, och andra näringslivsintresserade att lyssna till intressanta samtal och själva delta i diskussionen. Teams-länk med kalenderinbjudan skickas också ut till de som prenumererar på nyhetsbrevet Nytt från Näringslivets Hus.