Kan vi äta oss till den gröna omställningen? Hur ska svenska företag agera inom planetens gränser?
Välkommen att äta frukost med den senaste forskningen från Stockholm Resilience Centre vid Stockholms universitet som ingrediens. Lyssna till professor Line Gordon, en av världens ledande matforskare, och docent Lisen Schultz som utbildar svenska börs-vd:ar i hållbarhet.
Efter föredragningen diskuterar Proviant och vd:ar från några av medlemsföretagen i huset hur insikterna kan användas. Samtalet modereras av Marcus Lundstedt, kommunikationschef Stockholm Resilience Centre.
Samtalet görs som en del av ”En lunch för planeten” – en forskningslagad lunchvecka i Näringslivets Hus.
I Restaurangen i Näringslivets Hus kl. 8.30-9.15. Frukost serveras från kl. 8.15.
Till Husfrukost välkomnar vi medarbetare i SNMO, Näringslivets Hus, och andra näringslivsintresserade att lyssna till intressanta samtal och själva delta i diskussionen.